Badminton / Gymnastik

Karrebæk IF Gymnastik og badminton gruppe er en mindre gruppe i yderkanten af Næstved Kommune. Vores afdeling hører under Karrebæk Skytte-, gymnastik & idrætsforening.

Vores gymnastik og badminton gruppe har på nuværende tidspunkt 160 medlemmer.

Se hvilke hold vi tilbyder under “Holdoversigt sæson 2016/2017“.

Kontingentet er for hele sæsonen og bliver opkrævet i 1 rate.

Undervisning finder sted i Karrebæk Hallen, Kirkebakken 41-43, hvis ikke andet er anført.

Gruppen arbejder hele tiden på at oprette nye tiltag for at dække flest mulige målgrupper.

I løbet af sæsonen står gymnastik og badminton gruppen for en række aktiviteter

Arrangementer:

• Gymnastikopvisning, afholdes som hovedregel i marts eller april
  • Uddeler reklamer og kalender
  • Leg løs
  • Zumba event i efteråret

Trænere:

• Trænerne skal på relevante kurser efter eget ønske, så de hele tiden er opdateret inden for området.
  • Hjælpetrænerne skal på hjælpetrænerkursus og der skal hele tiden søges efter mulige trænerevner blandt hjælpetrænere endvidere skal de hjælpes til at finde de rette trænerkurser.
  • Det er et mål, at forsøge, at finde og uddanne nye trænere blandt de aktive udøvere.

Find os på Facebook

Karrebæk IF Gymnastik og Badminton er på Facebook. Vi har oprettet en side, hvor vi vil komme med nyheder, aflysninger mv.
Synes godt om siden og hold dig opdateret med hvad der sker i gruppen ved at klikke på linket.