Fodbold

Velkommen til Karrebæk IF Fodbold!

I Karrebæk IF Fodbold er vi ca. 180 medlemmer. Vores klub er en breddeklub, hvor vi bestræber os på, at der skal være plads til alle.

fodbold_origI Karrebæk IF Fodbold arbejder vi hele tiden med at udvikle klubben til glæde for os alle – både spillere, trænere, hjælpere, ledere, forældre, sponsorer og alle der støtter KIF som frivillige hjælpere til kampe eller i hverdagen.

I klubben tager vi udgangspunkt i fællesskabet og glæden ved fodbold og vi gør meget ud af det sociale omkring alle holdene.

Kom og vær med til at spille fodbold og nyd det dejlige område med gode baner, klubhus, terrasse og aktivitetsareal ved Karrebæk Skole

Vi har ungdomshold og seniorhold – dem kan i finde på hjemmesiden www.karrebaek-fodbold.dk

Følg os også på facebook!facebook-icon