Hilsen fra formanden – 2017

Louis Holm Kristensen

Jeg vil her gerne benytte lejligheden til at takke alle trænere, ledere, bestyrelser og alle som har været med på den ene eller anden måde i Karrebæk idrætsforening i året 2016. Jeg syntes jeg er heldig at være i spidsen for en forening hvor der udføres et så stort arbejde i både hovedforeningen og ikke mindst i de forskellige grupper, det er en fantastisk indsats i yder alle sammen.
Nu står året 2017 så foran os og det kan gå hen og blive et spændende år for hele foreningen med de mange tiltag som er i gang i alle afdelinger.
Vi starter 2017 med jumping fitness, hvor gymnastikafdelingen har indkaldt til prøvetræning, så må vi se hvordan tilstanden er hos medlemmerne. Vi fortsætter med foreningsseminar lørdag den 21 januar, hvor jeg håber alle trænere, ledere og bestyrelsesmedlemmer under idrætsforeningen deltager således alle føler de er med til at tage ejerskab af Karrebæk Idrætsforening og derved er med til at styrke sammenhold, udvikling og kammeratskab, så afsæt ca. 5 timer denne dag, hvor vi slutte med lidt til ganen.
Jeg kunne fortsætte med mange ting som vil ske i foreningen i løbet af 2017 men vil slutte med at ønske alle i Karrebæk idrætsforening en glædelig jul og ønske godt nytår og en stor tak for jeres indsats i 2016, det er fantastisk der er så mange ildsjæle i en lille forening som vores.
Giv denne besked videre til alle i jeres afdelinger.

Med sportslig hilsen
Louis Holm Kristensen