Løb

Løb er den bedste metafor for livet, for du får det ud af det, som du lægger i det.
-Oprah Winfrey (1959-) amerikansk talkshowvært og marathonløber

Karrebæk Løb tilbyder alle, der måtte være interesseret i at løbe, et løbefællesskab.
Et løbefællesskab der bygger på:

• at alle kan være med
  • at det skal være sjovt at løbe med Karrebæk Løb
  • at det også tages seriøst, når vi er ude at løbe

Vi træner sammen hver tirsdag og torsdag kl. 18.00 samt søndag kl. 10.00.
Vi mødes omklædt ved Karrebæk hallen og løber sammen i de grupper, der kan dannes. Herfra løber man ud på forskellige distancer og finder sammen i grupper, hvor løbehastigheden er nogenlunde ens.

Vi vægter det sociale højt og der er altid en rigtig god stemning, når vi mødes og løber.
For nye løbere forsøger vi at sætte et mål for deres løbetræning og guider løberne i gang, således at løbeglæden bibeholdes og løbeskader undgås.

Vi har faste arrangementer såsom:

• Sommerløb på fodsporet, juni måned. Vi mødes i Hyllinge og løber 20 minutter ud af fodsporet og 20 minutter retur. Efterfølgende spiser vi grillmad og nyder hinandens selskab.
  • Danmarksstafetten, juni måned. Vi samler de hold, vi kan og løber 5 km rundt om Susåen i Herlufsholm skoven.
  • Afslutningsløb, inden efterårsferien. Vi samles i Næstved og løber sammen til Karrebæk IF’s klubhus og spiser og hygger efter løbeturen.
  • Eremitageløb, oktober måned. Vi mødes i Næstved og kører sammen til 13,3 km rundt i Dyrehaven.
  • Vintercup, DGI, november, december, januar og februar. 4 forskellige løbeklubber i DGI Storstrømmen arrangerer 4 terrænløb med forskellige distancer. I år deltog vi med 14 løbere.

Husk, der er plads til alle!
loeb2016