Nyt fra formanden

Så er 2018 gået på held og et nyt år er startet, hvordan er det så gået.

Jeg syntes der sker mange ting i vores forening, det gælder i alle afdelinger hvor der udføres et stort arbejde både fra trænere, holdledere men også bestyrelser. Det er dejligt når man kommer rundt og se den gejst som i alle har og se, hvordan de unge tager godt imod. Stor ros til alle for det kæmpe arbejde der udføres.

Vi har afholdt Danmark Dejligst på De Hvide Svaner i samarbejde med deres aktivitetsforening en fantastisk dag, hvor der var ca. 10.000 besøgende så det er blevet en stor suses men er også vokset så der skal bruges mange frivillige og der har vi en udfordring, så hvis der er nogle som kunne tænke sig at bruge 3 timer i en bod den 19 juli kan de kontakte mig.

Verdens mindste Broløb er også blevet en sucsses for i 2018 var der 304 kørestols- og rollatorer brugere. Det er så livsbekræftende at se når de er kommet i mål og de tager deres medbragte mad, snaps og øl frem og der er musik på scenen, de hygger sig. Her har vi ramt noget, for de ældre er begyndt at træne på plejehjemmene for at deltage denne dag.

Så prøvede vi noget nyt i år ved at sælge fyrværkeri, det bliver spændende og se hvad vi får ud af det.
Vi er også i gang med at se om der er opbakning til E-Sport, det er spændende da man regner det for at blive stort.
Det er i år 50 år siden Karrebæk fodbold fik en venskabsklub, fantastisk at man har kunnet holde sammen i så mange år, hvor man har mødtes hvert år på skift i pinsen, i år er det så i tyske Wingst der er vært, så der bliver nok fest.

Slutteligt vil jeg ønske alle et godt nytår og ønske alle at godt sportsår, jeg håber at lokalbefolkning bliver ved at bakke op om vores lille forening, som vi kæmper for.

Med sportslig hilsen
Louis