Nyt fra formanden

Godt nytår til alle, så er året 2019 gået, hvor der er sket mange spændene ting i vores forening
Vi har i samarbejde med De Hvide Svaners aktivitetsforening afholdt Danmarks dejligst og Værtens mindste Broløb, begge aktiviteter med stor succes. Danmark dejligst havde omkring 13000 besøgende og Broløbet med ca. 700 deltagere til de forskellige løb. Stor tak til alle de frivillige uden jer kunne det ikke lade sig gøre.

Der har også været fremgang på det sportslige, hvor vi har fået en kroketafdeling som Anni Møller har startet og en børnebasketafdeling som Aida Victoria Lindberg har startet så stor tak til jer to.

Så arbejder vi på at få en E-sport afdeling op at kører, det er lidt min skyld vi ikke er nået længere, men nu har vi lokaler, trænere og er i gang med at etablerer en gruppe som skal arbejde videre med opgaven. Næste skridt er så at søge midler til udstyr således at alle kan deltage. Jeg forventer vi er helt klar inden udgangen af 2020 med nogle flotte lokaler og udstyr til 10 deltagere af gangen.

Jeg vil her gerne takke alle vores trænere, ledere og bestyrelsesmedlemmer som hver dag yder en fantastisk indsats for at vores unge og ældre kan nyde godt af foreningens arbejde og være med til at det sociale som jo er en stor del af foreningsarbejdet.

Hilsen Louis