Nyt fra formanden

Så er året 2020 gået det har været et anderledes år som har givet store udfordringer i tilrettelægning af træningen, men som jeg syntes alle grupper har gjort en kæmpe indsats for at vi kom igennem, det skal i have tak for. Vi må jo konstanter at det ikke er overstået endnu, da vi står foran endnu en nedlukning som vi ikke ved hvor længe varer.
Som formand er det vigtigt for mig at vi står sammen som forening, hjælper hinanden med at komme godt igennem denne Covid 19, så vi kan blive ved med at være en forening som idrætsudøverne syntes er et godt sted at komme, hvor der er plads til alle.
Jeg vil gerne takke alle trænere og ledere for det kæmpe arbejde som i udfører i det daglige, uden jeres indsats var vi ikke en forening og jeg håber at se jer alle i 2021.

Godt nytår til alle.