Gymnastik og Yoga

Vision:

Karrebæk if Gymnastik og Yoga, er en forening hvor der er plads til alle, der ønsker at opleve glæden ved bevægelse, og vægter det højt at man kan være med uanset niveau.

Vi ønske at gøre det muligt for alle at dyrke gymnastik, lege og bevæge sig i samvær med andre. Vi lægger vægt på et godt og positivt miljø for både trænere, gymnaster og forældre.

Vi prioritere et stærkt fællesskab, hvor man udvikler sig socialt og kropsligt, og ønsker at fremstå som en åben forening, som tager ansvar i lokalsamfundet.

Arrangementer:

  • Gymnastikopvisning, afholdes som hovedregel i marts eller april
  • Leg løs, sidste søndag i månederne, August, September, Oktober, Januar, Marts.
  • Fastelavnsfest sidste søndag i Februar.

Trænere:

Vi har engagerede instruktører/trænere, med vidt forskellige baggrunde, men dog med det tilfælles, at deres hjerter banker for gymnastik og bevægelse. Vores instruktører/trænere gør et kæmpe arbejde.

Hvis du har lyst og mod på at gøre en indsats som instruktør/træner, så tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar til at tage imod spændende input og tilbyder diverse passende uddannelser til dette.

Aktiviteter: 

Vi tilbyder, gymnastik for de mindste 0-3 årige, redskabsbørn 3-5 årige, springmixhold som er for de 5-12 årige. Derudover har vi hold som er for de børn som ikke ønsker at udvikle sig inden for gymnastikkens færdigheder, disse hold handler om at finde glæden ved bevægelse. Derudover tilbyder vi Yoga for voksne, og teenagere.

Bestyrelsen: 

Foreningen består af 5 medlemmer, hvor alle ønsker at løfte foreningen i flok. Har du lyst til at deltage aktivt i lokalmiljøets fritidsliv, på en mindre fysisk måde, så er det måske noget for dig. Kontakt os for mere info.

Vi holder til i Karrebæk hallen, og har et lokale til rådighed på karrebækskole, hvor vi afholder forskellige Yoga hold.

Adresse: Kirkebakken 43. 4736 Karrebæksminde.

Kontakt

Formand: 

Pernille Henckel Nielsen

Mail: gymnastik-kif@hotmail.dk

Tlf: 28704131

 

Find mere info om klubben på Facebook

 

Kommende arrangementer

 

Arrangementer

 

Billetter