Gymnastik

Karrebæk IF Gymnastik gruppe er en mindre gruppe i yderkanten af Næstved Kommune. Vores afdeling hører under Karrebæk Skytte-, gymnastik & idrætsforening.

Vores gymnastik  gruppe har på nuværende tidspunkt 160 medlemmer.

Se hvilke hold vi tilbyder længere nede på siden

Kontingentet er for hele sæsonen og bliver opkrævet i 1 rate.

Undervisning finder sted i Karrebæk Hallen, Kirkebakken 41-43, hvis ikke andet er anført.

Gruppen arbejder hele tiden på at oprette nye tiltag for at dække flest mulige målgrupper.

I løbet af sæsonen står gymnastik og badminton gruppen for en række aktiviteter

Arrangementer:

• Gymnastikopvisning, afholdes som hovedregel i marts eller april
  • Uddeler reklamer og kalender
  • Leg løs
  • Zumba event i efteråret

Trænere:

• Trænerne skal på relevante kurser efter eget ønske, så de hele tiden er opdateret inden for området.
  • Hjælpetrænerne skal på hjælpetrænerkursus og der skal hele tiden søges efter mulige trænerevner blandt hjælpetrænere endvidere skal de hjælpes til at finde de rette trænerkurser.
  • Det er et mål, at forsøge, at finde og uddanne nye trænere blandt de aktive udøvere.

Formand for badminton & gymnastik

Heidi Thybo Mørkeberg