Løb

Løb er den bedste metafor for livet, for du får det ud af det, som du lægger i det.
-Oprah Winfrey (1959-) amerikansk talkshowvært og marathonløber

Karrebæk Løb / Gå Klub tilbyder alle, der måtte være interesseret i at gå eller løbe, et fællesskab – et fællesskab der bygger på:

• at alle over 15 år kan være med. Børn under 15 år skal være ifølge med en voksen
  • at det skal være sjovt at gå stærkt og løbe med Karrebæk Løb / Gå Klub
  • at det også tages seriøst, når vi er ude at gå eller løbe

Vi mødes hver tirsdag og torsdag kl. 18.00 og om torsdagen er der fællesopvarmning og træner på i sommerhalvåret.

Vi har 5 hold – et gåhold og 4 løbehold, se nærmere HER.

Vi mødes omklædte ved Karrebæk hallen og går eller løber sammen i de grupper, der passer til ens hastighed og udholdenhed.

Den sidste torsdag i måneden er der klubaften bagefter, hvor vi hygger med kaffe / te og kage en lille times tid.

Vi vægter det sociale højt og der er altid en rigtig fin stemning, når vi mødes. Vi tager gerne nye medlemmer under vores vinger og guider dem ind i klubben og fællesskabet på en god måde.

Årskontingentet er 300 kr. og vi løber hele året, om vinteren med vest og pandelampe. Normalt starter træningen med træner op i april.

Du er velkommen til at møde op og prøve et par gange og finde ud af, om det er noget for dig.

Vel mødt!

Formand for Løb